34/383 550, 30/529 77 27
H-P: 8-20 h Szo-V: 9-20 h

Adatkezelés

Adatkezelési szabályzat.

Utolsó frissítés: 2018.05.28.

A tataiallatorvos.hu oldal üzemeltetője a Tata-Vet Bt.  

Az oldalon nem gyűjtünk sem személyes, sem nem személyes adatokat. 

Azonban az oldal használata közben böngészője, gyűjthet nem személyes adatokat Önről, ezekért az oldal üzemeltetője nem vállalja a felelőséget.

IP cím: Az Ön “IP címe” egy szám, amit az Internet szolgáltatója (ISP) automatikusan hozzárendel az Ön által használt számítógéphez. Ha valaki az oldalunkra látogat a szerver napló fájlok az IP címet azonosítják és automatikusan beléptetik, megjegyzik a tartózkodási időt és a honlapon belül meglátogatott oldalakat. Az IP címek gyűjtése általános internetes gyakorlat és számos weboldal automatikusan végzi ezt.  A tataiallatorvos.hu közvetlenül nem gyűjti az IP címeket, de szerverszolgáltatója gyűjtheti azokat.

IP címek használata és közzététele: Az IP címek felhasználhatók az oldal kihasználtságának mérésére, szerver problémák azonosítására, csalások leleplezésére, valamint az oldal kezelésére. Felhívjuk a figyelmet, hogy az IP címeket, a szerver napló fájlok és a kapcsolódó információ nem-személyes adatként kezeli, kivéve ha a vonatkozó törvények másként rendelkeznek.

Külső felek weboldalai: Oldalunkról elérhetők harmadik felek által üzemeltetett weboldalak. Az oldalunkról elérhető, vagy abba beépített, külső felek által üzemeltetett internetes weboldalak adatvédelmi gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget. Egy linknek az oldalon való elhelyezése nem jelenti a csatolt oldal általunk való jóváhagyását.